Post by hoydafannanipp on Feb 24, 2022 23:33:04 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatoriaus pinigai ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight कार्रवाई mdrb
Labai patiko :-).Superinis zaidimas.Siulau visiems atsisiusti.
Tiek daug klaidų/defektų!! Programa užstringa, nerodomi šliaužiantys vaizdai, dažniausiai nepavyksta pasirinkti herojaus.
Alien Creeps - Tower Defense Strategiya jeb
Man patinka žaidimas, bet atnaujinti žaidimą ar įsigyti ginklų yra taip sunku, kad negalite gauti ginklų, kai baigsite, dėl kurių susilpnėja ir žaidimas nuobodus, duosiu jums 3 žvaigždutes
Tai nėra neprisijungęs žaidimas. mums pasiekus 11 lygį, norint atsisiųsti kitą lygį reikia mobiliųjų duomenų. Jie bando mus apgauti sakydami, kad žaidimas neprisijungęs...
Mano antri metai su šiuo žaidimu. viskas sąžininga, jokių beprotiškų reklamų, grafika 100%. Laiko žudiko žaidimas Negaliu laukti, kol pamatysiu, koks bus kitas ar atnaujintas žaidimas, tikiuosi, bus įdomus. Gerai padaryta vaikinai.
Kai gaunu naujas baudas, tai yra pirmasis žaidimas, kurį visada gaunu. Nesudėtingas, puikus piešinys, geras ginklų įgūdis.
Padorus žaidimas ir įdomus bokšto gynybos žaidimas. Žaidimo kaltė yra ta, kad jūs stengiatės atnaujinti bokšto gynybos pajėgumus, bet negalite surinkti pakankamai pinigų per žaidimo raundus, kad galėtumėte jomis pasinaudoti. Raundų taip pat sunku, kad praradau susidomėjimą įpusėjus.
Žaidimas pasiekia tašką, kai neįmanoma laimėti nenusipirkus daiktų.
Visi, kuriems kyla abejonių dėl šios bokšto gynybos diegimo, tiesiog apsvarstykite mano patirtį, kad dėl visų, turiu galvoje, visų lygių, kuriuos baigiau, dabar negalėjau sustabdyti savo širdies plakimų. ir jūsų nuoroda, niekada nenustojau juoktis iš širdies dėl kiekvienos matytos animacijos! Po šio TD žaidimo iki šiol turėjau dar keletą!
Labai nusivylęs!! Aš tiesiog sustingau, kai tik pasirodė herojus. Negalėjau padaryti nieko, ką būtų parodyta pamokoje. Labai liūdna pasakyti, kad skiriu tai 2 žvaigždutes tik todėl, kad man patiko tai, kas vyks, bet labai nusivyliau, kad programa kelis kartus užstojo, todėl ją pašalinau. Žaiskite tik tuo atveju, jei turite telefoną, kuris nėra senas „Android“ telefonas, kaip aš
puikus žaidimas, šiek tiek beprotiškas, kaip jūs turite nusipirkti arba žiūrėti skelbimą, kad gautumėte brangakmenių ar PASTIPRINIMO
Šis žaidimas turi keletą gerų ir kai kurių blogų dalykų, tačiau gerų taškų yra mažiau, o blogų - daugiau. Manau, kad šis žaidimas yra labai geras ir linksmas. Linkiu, kad šio žaidimo kūrėjai dirbtų su tais blogais punktais ir pagerintų šį žaidimą.
skirčiau 5 žvaigždutes, bet mokymo programa neleis man įdėti lazerio bokšto pirmoje istorijos stadijoje, pataisykite tai ačiū
Alien Creeps - Tower Defense სტრატეგია sgt
Man labai patinka šis žaidimas, dabar esu 30 lygio bet kurią dieną, kai žaidžiu žaidimą, atnaujinu bokštą ar kitą gynybos dalyką, bet atnaujinu laiką, todėl labai ilgai laukiu dvi dienas arba 1 dieną 10 valandų laukiu atnaujinimo .. bet tada būk kaip žaidimas ir lauk už tai 💕
Per pirmąsias 30 minučių man nebuvo pakankamai linksma, kad galėčiau sumokėti už brangakmenius, paskatinimus ir herojus... Negaliu to tiksliai apibūdinti, bet mane tiesiog nuliūdino.
Niekada per jėgą neveskite manęs per žaidimą iš pradžių... Aš negaliu nieko kito, kaip tik sekti, kaip man liepia žaidimas... Pašalinta.
normalia
Puiku, bet nėra daug galimybių gauti brangenybių!! Atrodo, mokate žaisti 😥
Puikus žaidimas gali būti šiek tiek pigesnis, norint gauti naujų herojų. Apskritai verta atsisiųsti, tai šiuo metu mano mėgstamiausias žaidimas ir net jaučiau, kad nedidelis pirkinys, kad pašalinčiau visus būsimus skelbimus, buvo gera investicija 😊
Tai galėjo būti nuostabus TD žaidimas. Deja, kūrėjai yra godūs ir nusprendė, kad laimėti žaidimą būtų mokama (Nubraukite tai, iš tikrųjų žaisti apsimoka, nes nemokant neįmanoma progresuoti). Kokia gėda! 👎
Vienas geriausių žaidimų neprisijungus, kurį kada nors žaidžiau. Nuoširdžiai pasakysiu, kad išleidau maždaug 3 USD vertės žaidimo valiutos, tačiau žaidimas mane linksmina jau kelias savaites. Nekantriai laukiu, kas bus toliau.
Vertinu 2 žvaigždutėmis, nes negaliu atsisiųsti 11 etapo
Tikrai įdomus žaidimas, bet norėčiau sužinoti, ar galiu prijungti „Google Play“ ir išsaugoti savo pažangą, tai jau antras kartas, kai dėl to prarandu visą pažangą ir nenoriu naudotis „Facebook“, nes Neturiu paskyros ir jos nenoriu. Padarykite tai, kad galėčiau prijungti „Google Play“ ir išsaugoti pažangą.
Nuostabus žaidimas, jie suteikia jums galimybę nusipirkti arba tiesiog žaisti, kitaip nei dauguma žaidimų, kuriuos turite nusipirkti, kad judėtumėte į priekį, jūs to nepatinkate, puiki grafika, mėgstate ateivių minias
Kalbant apie žaidimo išvaizdą ir veikimą, viskas gerai. Tai yra keletas dalykų, kurie mane erzina. Tai atveria tiek daug galimybių išleisti grynųjų pinigų ir verčia žiūrėti skelbimus po kiekvieno kito lygio. Tai suteikia jums labai nedidelį kiekį monetų, kad galėtumėte nusipirkti atnaujinimus, pusė atnaujinimų yra vienkartiniai daiktai, o Dievas padės, jei praleidote spustelėjimą. Kai kurie lygiai nėra nutolinami, todėl ekranas išsigąsta, jei priartinate ir norite greitai atnaujinti bokštą. Taip pat įvykiai jus apgauna.
Laisvalaikis
sveiki..tai nuostabus žaidimas, bet kai pasiekiau 14 lygį ir norėjau žaisti, ekranas pasidaro geltonas ir juodas, ir aš nieko nematau. .. turiu ekrano kopiją su savimi
tai gerai. bet iš tikrųjų apie brangakmenių naudojimą... ir brangakmeniai kainuoja pinigus... jūs taip pat turėtumėte turėti galimybę bent kartą pasinaudoti savo parama. kiekviena. tada paprašykite brangakmenių
Iš pradžių viskas gerai, bet po kurio laiko kaip ir kitus žaidimus. Turite išleisti pinigus, kad pasiektumėte nedt lygį. Jei jie išlaikys mažiau nei 3 dolerius, galėčiau apsvarstyti, bet tai per brangu...
Tai nėra skirta neprisijungusiems žaidėjams Problema ta, kad jums reikia atsisiųsti lygius, o kai jį atsisiunčiate, jis bus prarastas ir turėsite jį atsisiųsti dar kartą, šis žaidimas yra blogas.
Neveikia su Samsung galaxy Tab S2 ir Android 6.0.1
Viskas yra šiek tiek per brangu, ypač per renginius, kuriuose galite laimėti herojų ar kitų dalykų.
geras žaidimas patiko, bet atrodė, kad nepavyko peržengti 10 lygio, neleisčiau žaisti 11 lygio, todėl pašalintas.
Alien Creeps - Tower Defense Παιχνίδια στρατηγικής enl
Linksma, sudėtinga (bet įmanoma). Mokate ir laimite arba nemokate ir laimite. Bet kuriuo atveju tai puikus bokšto gynybos žaidimas.
būtų geriau, jei nereikėtų leisti pinigų kitiems herojams.. Ir parama buvo prieinamesnė.
Tai geras žaidimas, bet tik vienus herojus galima naudoti, kitus herojus perka naudojant savo $$$, žaidimas yra 😔👎👎👎
Puikus žaidimas, tada jūs turite nusipirkti priedų, kad padidintumėte žaidimą virš 2 žvaigždučių lygio, ty... Oro antskrydžiai ir tt...
geras žaidimas, bet priverstas prisijungti prie facebook, kad rinktum kasdieninę premiją, skamba įtartinai. ypač kai mums niekada anksčiau nereikėjo. panašu, kad susitarimas su FB buvo sudarytas. Šį žaidimą vertinu labai aukštai, dabar jis tik vidutiniškai. Aš nesivarginu su pilies šliaužtais, nes greičiausiai bus tas pats. ir kodėl norite peržiūrėti mano SD kortelės turinį programos leidimuose? labai įtartinas. IŠDIEGTA!
šis žaidimas yra įdomus žemiau 10 lv... po to jūs turite išleisti deimantą išgaravusiai priešų miniai, nes jūsų kulkosvaidis siurbia dpm ir priešų minią
Būtų smagu žaisti, bet dažniausiai viskas kainuoja, todėl neverta gauti ir žaisti, yra daugiau geresnių žaidimų nei šie, kuriuose galite smagiai praleisti laiką neįnešdami pinigų ir laimėti. Mokėti laimėti žaidimus NĖRA smagu. Pašalinama.
Vidutinis geriausiu atveju. Ir skelbimai.
Po pirmojo herojaus, kuris yra nemokamas, visi kiti yra nuo 3 iki 10 USD ir jų negalima atrakinti žaidimo metu. Be to, bet kokias kliūtis galima įveikti senaisiais mados pinigais, jei trūksta įgūdžių ar talento.
Norėčiau įvertinti daugiau žvaigždučių, bet nuoširdžiai negaliu. Turiu pasakyti, kad žaisti yra smagu, bet dabar, kai esu pažengęs į aukštą lygį, tapo beveik neįmanoma tobulėti neįsigijus brangakmenių ir monetų. Taip pat pastebėjau, kad nėra vieno kūrėjo atsakymo į jokius įvertinimo komentarus. Tai verčia mane manyti, kad jie tyčia sukūrė mokėjimo už žaidimą programą, tada jos atsisakė laukdami, kol bus išleisti pinigai. Liūdna. Išleidęs šiek tiek pinigų supratau, kad turėsiu išleisti daugiau.