Post by hoydafannanipp on Feb 24, 2022 23:36:07 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Fish! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Fish! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти необмежену кількість золота ▞▞▞
▞▞▞ Save The Fish! 2022 version ▞▞▞
ця гра чудова, я рекомендую вам отримати її іноді це може бути важко, але вона все одно чудова, дякую, що прочитали це до побачення
Дуже весело я особливо люблю, як ви можете заробити нові тварини, як ви йдете
Super Pixel Heroes 2022 እንቅስቃሴ ያለባቸው uyml
Весело, але повільно. Найкраще для дітей?
Ця гра робить мене думати, що у мене є риба в моєму будинку це так здорово, якщо це стібок так мило, і моє ім'я все ще благословення не georgina
Ви знаєте, коли ви граєте в гру і з’являється оголошення, щоб встановити іншу гру, і ви не хочете завантажувати цю гру? Замість того, щоб це додавання просто дозволяло вам вийти з нього та продовжити свою поточну гру , переслідує реклама продовжується, ДОКИ ВИ ВСТАНОВИТЕ ГРУ! Або Ви програєте свою поточну гру, тому що вам потрібно повністю вийти, щоб вийти з реклами. Припиніть змушувати людей завантажувати ігри! Я перестану грати в ігри на телефоні, якщо все буде так.
легко грати, але розслабляє
Ви отримуєте багато рекламних роликів і повторюваних ігор
Це дуже хороша гра, ви можете врятувати рибу
Буквально те, до чого вам сприяють ці фальшиві додатки. Мета врятувати персонажа, видаливши шпильки, щоб зберегти його. Саме так і ви отримуєте милі аватари, подивившись рекламу. Є багато реклами, але гра вірна проти цих фальшивих ігор.
Це приємно витрачати час, але багато рівнів повторюються
Нудно Завжди повторюйте шаблон Так легко
Добре, крім усієї реклами
Грати так легко, ніби ти знаєш, що робити, і я хотів отримати виклик від цієї гри
Гра зацікавлена і приємна і Вень коли-небудь я отримую нудьгую я граю цю гру Дайте напруженим з мого мозку
Забагато реклами. І не весело.
Спочатку я б поставив вищу оцінку, перші 30 рівнів були веселими, але легкими. Середні 50 були складними для середньої оцінки. Рівні до 90 були сумішшю легкого та помірного. Але в 90 я не міг до 91, оскільки гра зациклилася і зупинила будь-який прогрес.
Забагато рекламних роликів. Недостатньо часу для відтворення. Реклама має надати вам додаткові можливості для гри
Гарні головоломки відрізняються від звичайних головоломки. Я люблю це.
Save The Fish! Teka-teki hmbs
Ця гра така смішна 😂 акула вже відокремлена від риби 😂 чому ми повинні вбити акулу, щоб рятувати рибу?😂😂😂
Save The Fish! Mõistatusmängud ryg
Власне, ті головоломки, які вони мають на рекламі. Дуже цікаво розв’язувати!
Забагато реклами
Хороший додаток, але просто зменште кількість реклами
Я люблю цю гру. Я і моя молодша сестричка постійно граємо в неї😊😊👍👍
Крута гра. Також видаляється через тривалі й повторювані додавання.
Це хороша гра, але багато реклами та лише реклами. Багато повторюваних рівнів, але також цікаво грати. Загалом можна грати.Багато веселощів, поки ви не розблокуєте всіх морських істот, а головоломки вже не нові, тоді все добре, але не складно.
Гарна гра для збереження риби 🐟 добре 👍
Весела гра, АЛЕ так багато реклами, що не варто витрачати час!
Save The Fish! Bulmaca pgoi
Просто так просто
Хороша гра, занадто проста.
Весела гра просто забагато реклами, майже одна після кожної гри. Ви ніколи не зможете рухатися протягом будь-якого періоду часу.
Гра йшла фантастично.. але після певного рівня той самий рівень продовжувався постійно.
гарно провести час🥴
забагато реклами, але хороша гра
Так багато додань, така марна гра, після кожного рівня з’являється реклама, і коли ви намагаєтеся її закрити, екран гасне
Супер
До багатьох додавань Додавати після кожного рівня просто не весело
Гарна гра, але ви робите, що вона менш вартує з усією цією рекламою
Деякі рівні однакові ...я грав на одному рівні кілька разів ...тому спробуйте щось нове ....
Реклама після кожного рівня. Дуже довга візуалізація.
ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕННЯ!!!!!!!! Інакше нормально.
Після кожного другого рівня є додавання, але це весело, але одне й те саме додавання відтворюється знову і знову
Ця гра була б дуже крута, якби не вся реклама. Я витрачаю більше часу на перегляд реклами, ніж на гру
Дещо весело, але занадто легко, і занадто багато повторів і реклами
Приємна гра, але шквал реклами (для інших ігор) просто забагато. Я деякий час грав, а потім видалив.
Ця гра дуже мила і красива, але іноді приходить реклама мене дуже дратує