Post by hoydafannanipp on Feb 24, 2022 23:45:23 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Earn to Die 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Earn to Die 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodų generatoriaus monetos ▞▞▞
▞▞▞ Earn to Die 2 2022 version ▞▞▞
Negaliu patiketi kad toks geras
Šis žaidimas yra nuostabus, bet jums reikia pridėti keletą nemokamų kasdienių dovanų
Per daug skelbimų
žaidimas yra toks klasikinis! žaidimas buvo tikrai geras, kai jis pasirodė! grafika yra gera, bet kai aš perėjau per kai kuriuos lygius, jie buvo labai sunkūs, bet nesklandumai neturi reikšmės (nebent tai tikrai erzina), bet kai buvo 2020 m., man pabodo žaidimas, deja, daugiau jo nežaidžiau, bet dabar jis geras žaidimas
Geras žaidimas, lygiai yra nuostabūs, o automobiliai yra gana geri. Pažanga yra gera, nes ji suteikia jums pirmąjį lygį kaip savotišką mokymo programą, o su geresniais automobiliais pagreitina kiekvieną lygį.
Tai geras žaidimas, bet pirmasis yra daug geresnis, man atrodė, kad jis labai lėtas ir kartojasi, bet buvo smagu. Jei už mobilųjį žaidimą mokate 2-3 eurus, įsigykite pirmąjį, nes jis yra daug geresnis.
Tik ijungiu negaliu nieko paspaust
Vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų mobiliajame telefone, nors nepamenu, kad originalioje versijoje buvo tiek daug reklamų. Vis dar geras žaidimas, nepaisant reklamos „invazijos“.
Tai gerai, bet pabaiga neverta (pabaiga yra ŠIukšliadėžė) TIESIOG SUŠVAISTAU LAIKĄ PABAIGAI
Nieko, išskyrus reklamas
Kaip yra 4. 4 žvaigždutės už šį blogiausią žaidimą! Jei pradėsime šį žaidimą, galėsime žaisti šį žaidimą jūsų akimis ir galime laimėti lygį. Mums nereikia sunkiai dirbti, kad laimėtume lygį ir nėra ką žaisti, todėl man nepatinka šis žaidimas
Šis žaidimas yra nuostabus, todėl malonu tiesiog plušėti per zombius, dėžes ir plytas. Man tiesiog nepatinka, kiek laiko reikia uždirbti pakankamai pinigų, kad gaučiau atnaujinimus, bet bent jau visi jie leidžia jums pasiekti daugiau
Grafika puikiai tinka žaidimui, foninė muzika taip pat yra graži, bet yra kažkas, kad šis žaidimas būtų vidutiniškas. Jis pilnas reklamų su šlamštu kiekvieną kartą, kai paliečiu valdymo mygtuką, jis visada pasirodo, bet aš suprantu, kad šis žaidimas taip pat negali būti atkuriamas. pataisykite valdiklius, jis šiek tiek trikdo, todėl šiuo metu skiriu šiam žaidimui 3 žvaigždutes, pamatysime geresnį įvertinimą, kai pamatysiu kai kuriuos pakeitimus, kuriuos atliksite būsimuose atnaujinimuose.
Geras žaidimas, bet labai erzina, kad jie nepalaiko klaviatūros valdiklių tiems, kurie naudojasi google play mūsų kompiuteriuose. Būtų įvertintas geriau, bet klaviatūros valdiklių neturėjimas labai sumažina vartotojo patirtį.
Visi pirkiniai, kuriuos įsigyjate programoje, bus išskaičiuoti ir jūs nebūsite naujovinti. Tai nutiko tris kartus su. Jie neatsakys, net jei atsiųsite el. laišką.
Na, tai buvo įdomus žaidimas pirmuose 2 lygiuose. Tada jie pradeda visus skelbimus. Mane nuoširdžiai dėl to liūdina. Man buvo smagu, kol tai reiškia, kad bent jau suteikite mums galimybę mokėti 1,99, kaip jūs anksčiau. Prisiminkite pirmąjį žaidimą. Už žaidimą buvo mokama, bet nebuvo skelbimų. Tiesiog suteikite mums galimybę juos išjungti.
Spider Game- Spider Superhero Weather dzrw
Tai nėra blogai, bet nėra daug ko. Iš pradžių tai neleidžia grįžti dar vienam bandymui, bet progresas yra nuobodus, o iššūkis niekada nedidėja – viskas, ką daro žaidimas, yra atimti jūsų išnaudotą automobilį kiekviename lygyje ir mesti atgal, kad galėtumėte atlikti tą patį seną-tą patį. slegiančioje transporto priemonėje su starteriu. Kaip eksperimentą pabandžiau nukreipti žvilgsnį nuo ekrano ir tiesiog laikyti nykštį ant dujų pedalo...
Ta patirtis buvo tokia nuostabi ir aš vieną kartą žaidžiu ilgą laiką. Toks geras žaidimas, bet tokio lygio klausimas buvo labai ilgas ir nebuvo daug automobilių variantų, todėl skiriu šiam žaidimui 4 žvaigždutes.
Earn to Die 2 Αγώνες kvmr
Padorus žaidimas, bet turėjau 2 nesėkmingus programų pirkimus. Jie paėmė mano pinigus, bet nedavė man atlygio. Kol jie neatsakys į mano el. laišką ir neišspręs šios problemos, šiam žaidimui skiriu 1 žvaigždutę.
Mėgavausi šiuo žaidimu iki atnaujinimo, dabar žaidimas net neįsikraus. Puikus darbas, aš neįdėjau pinigų (nepanašu, kad jūs taip pat turėjote – vien dėl šios priežasties būčiau skyręs 5 žvaigždutes) Mane gana erzina Covid Jab kitą dieną
Man labai patinka šis žaidimas, kad galite žaisti bet kokiu režimu ir taip smagu! Tikiuosi tau patiko
7 aukšte pasiekus 2 degalinę yra dalis, kur furgonas netelpa po greitkeliu. Tai buvo labai varginantis ir man kainavo daug laiko, bet kitas geras žaidimas.
tai mano vaikystės žaidimas
Neblogai
Ne geriausias žaidimas pasaulyje, bet toks geras
Earn to Die 2 Гонки arw
Žaidimas geras, labai geras. Bet aš skiriu 2 žvaigždutes, žinote, 2 žaidimo 1 reklama, 2 žaidimo 1 reklama. Kas 2 žaidimus TURI žiūrėti reklamą. Taigi jis nusipelno 2 žvaigždučių.
Pirmiausia man patiko žaidimas. Gavau paskutinę transporto priemonę istorijos režimu ir ruošiausi ją baigti, turėjau ją uždaryti maždaug 5 minutėms, o kai atidariau, visa eiga buvo nustatyta iš naujo, nors buvau prisijungęs prie „Google Play“. nekenčiau.blogiausia patirtis.norėjau duoti 0, bet nebuvo galimybės.
labai gerai, kol jis sugedo ir turėjau pašalinti, kad jį ištaisyčiau (ht egame nebuvo įkeltas), tik tada sužinočiau, kad visa mano pažanga buvo ištrinta, nes automatiškai neišsaugo jūsų žaidimo, todėl praradau visą pažangą ir negaliu jo susigrąžinti. Buvau 9 lygyje
Labai gaila, kad žaidimas yra tikrai įdomus, tačiau keičiant automobilį jis nuolat atkuria jūsų pažangą. Manau, kad jie gali jus vilioti mikromokėjimais.
Geras game patarciau parsiusiusti
Nedidelis skelbimų skaičius. Tiesiog apskritai geras laiko praleidimo būdas
vėlesniuose lygiuose nepraleidžiamų vaizdo įrašų skelbimų skaičius ir „šiek tiek pažaisk šį kitą žaidimą“ seansai sugadina žaidimo eigą. Mėgaujuosi ankstyvaisiais lygiais, bet buvo pašalintas, kai skelbimai tapo pernelyg įkyrūs ir sugadino žaidimą. Suteikite mums būdą nusipirkti žaidimą.
Labai idomus geras zaidimas ti man nemalonus zombei bet viskas super
Žaidimas gana smagus. Tačiau nuolat gaunu skelbimų, kurių negaliu uždaryti, net jei laukiu šiek tiek laiko. Mano įvertinimas sumažėjo nuo 3 iki 1 žvaigždutės, nes jie ištrynė mano ankstesnį komentarą.
Man patinka šis žaidimas, bet aš naudoju tik pirmąjį automobilį kiekviename lygyje, net visiškai atnaujinau automobilį, apmaudu vien dėl to, kad tokį ilgą laiką turiu pirmąjį automobilį
Tai puikus žaidimas, ir aš jį myliu. Man patiko pirmasis, todėl skirtumas tarp jų yra geras. Žaidimo pažanga taip pat tobula. Ne per sunku, nei per lengva. Kitas nuostabus dalykas yra tai, kad kruvinas vaizdas nėra išsamus ar didžiulis. Tikrai rekomenduočiau.
Gerai
Labai patiko
Tai gražus žaidimas, bet tai yra skelbimų ūkis, venkite to!!!!
Sąžiningai neblogai. Pirmoji patiko, bet tai buvo prieš pusę dešimtmečio. Beprotiškai pasikartojantis ir gali būti vienas tik su akceleratoriumi....
Smagu žaisti, bet pastaruoju metu jis nuolat stringa, kai bandau pradėti žaidimą.
Earn to Die 2 แข่งรถ jziq
Žaidimas yra labai smagus ir man patinka jį žaisti. Vienintelis dalykas yra tai, kad žaidimas bus šiek tiek nuobodus ir nebus jūsų pirmasis pasirinkimas. Be to, šiuose žaidimuose man buvo labai smagu